Rooklucht of andere geur uit uw auto krijgen

Heeft u last van onaangename geurtjes in uw auto? Denk daarbij aan rooklucht, de geur van uw hond(en) of etensresten. Gelukkig zijn er tal van oplossingen voor het verwijderen van geuren uit uw auto.

Puntjes op de i

Onze autopoetsers zijn échte autoliefhebbers. Met passie en precisie poetsen.

Geen risico

U betaalt pas achteraf aan de autopoetser. Wanneer u helemaal tevreden bent.

Geen wachttijd

Geen uren wachten bij een poetslocatie. Wij poetsen uw auto of wagenpark aan huis.

Snel geregeld

Met 16 autopoetsers zijn wij in staat u zo snel mogelijk te helpen. Vaak dezelfde dag nog.

Puntjes op de i

Onze autopoetsers zijn échte autoliefhebbers. Met passie en precisie poetsen.

Geen risico

U betaalt pas achteraf. Wanneer u helemaal tevreden bent. Geen risico dus.

Geen wachttijd

Geen uren wachten bij een poetslocatie. Wij poetsen uw auto of wagenpark aan huis.

Beste prijs/kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Dat zult u merken. Tegen de best mogelijke prijs.

Nare geurtjes uit uw auto verwijderen: snel handelen

In sommige gevallen is het een kwestie van het schoonmaken van de auto door de auto goed te ventileren. Door de ramen open te zetten tijdens het rijden verdwijnen onaangename geuren vaak al snel uit uw auto. Deze snelle handelingen zorgen direct voor een afname in geur.

Naast het goed ventileren is het aan te raden om uw auto ook grondig te reinigen. Denk aan het stofzuigen van de bekleding en matten, met een vochtige doek uw dashboard en vakken in de deur afnemen.. Let wel goed op bij de handelingen die u doet. Zo kunt u niet alle soorten vochtige doekjes of schoonmaakartikelen gebruiken om uw auto interieur af te nemen en ook kan een verkeerde stofzuigermond schade aan uw bekleding doen laten optreden.

Hoe krijg je vlekken uit je bekleding-min

Rooklucht uit uw auto verwijderen

De rook van sigaretten en e-smokers in uw auto trekken erg snel in uw bekleding. Het is dus geen oppervlakkige “rommel”, zoals etensresten die u snel kunt verwijderen. Uiteraard helpt ventilatie om de ergste rooklucht te doen laten verwijderen. Toch zal dit niet alle geurtjes als gevolg van roken in de auto verhelpen.

Voor het verwijderen van rooklucht in de auto is een speciale geurbehandeling nodig. Afhankelijk van het type bekleding in uw auto zijn er verschillende mogelijkheden. Deze kunt u zelf aanschaffen. Onze autopoetsers kunnen deze geurbehandeling ook voor u uitvoeren als aanvulling op het reinigen van de binnenkant van uw auto. Deze optie kunt u aangeven tijdens het maken van een poets afspraak.

Hondengeur uit uw auto verwijderen

Gaat het om een onaangename hondengeur in uw auto? Dit is een van de meest moeilijke geuren om uit uw auto te krijgen. Hondenharen gaan namelijk door de gehele auto en zolang die blijven liggen zullen die ook blijven stinken. Als uw hond met een natte vacht in de auto heeft gezeten, kan deze vervelende geur alleen maar toenemen.

Het is belangrijk om de hondenharen als eerst te verwijderen. De haren zorgen er namelijk voor dat de geur van de haren in de bekleding van uw auto kan trekken. Als alle hondenharen zijn verwijderd, is vaak nog een extra dieptereiniging of geurbehandeling nodig om de auto weer echt fris te laten ruiken. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een ozon machine huren. Dit raden wij echter niet aan. Er is veel ervaring met de machine nodig om deze efficiënt in te kunnen zetten tegen een hondengeur in de auto.

Om de hondengeur in de toekomst te verkleinen of voorkomen, kunt u een honden autostoel kopen. Hierdoor kunt u uw hond meenemen en wordt uw bekleding beschermt tegen de haren van uw hond. De autostoel kunt u na elke rit met uw hond uitkloppen en weer terug in de auto plaatsen.

Uw auto interieur laten reinigen door ervaren autopoetsers

Om er zeker van te zijn dat nare geurtjes uit uw auto verwijdert worden, kunt u onze autopoetsers inschakelen. Dankzij hun ruime ervaring weten zij hoe zij verschillende typen nare geurtjes in de auto kunnen verwijderen. Van nare geurtjes van etensresten tot ontlasting en braaksel tot hondengeur.. Wij maken uw auto weer fris! Plan direct online een afspraak in!

Klanten over ons

Klanten over ons

Trots dat wij voor o.a.
deze bedrijven mogen werken

Nieuws en blogs

Kras op uw auto verwijderen

Heeft u een kras op uw auto? Dat is altijd even schrikken. Lees hier wat u eventueel zelf kunt doen óf ons kunt laten doen.

Schimmel in de auto?

Last van schimmel in de auto? U bent niet de enige! Deze tijd van het jaar is bijna 50% van onze poetsbeurten een schimmelpakket.

Auto’s poetsen voor van Mossel MG in de RAI

Autopoets Nederland mocht op 3 momenten de MG's oppoetsen zodat ze er het gehele evenement perfect bijstonden.

Onderzoek: Hoe wij denken over mensen met een vuile auto

Het handhaven van een schone auto is een kunst op zich en dat heeft wel degelijk gevolgen..

Mobiele carwash

Lees hier meer over het verhogen van uw het gemak met onze mobiele carwash.

Regio Arnhem/Nijmegen toegevoegd aan werkgebied

Vanaf 1 juli kunt u ons ook vinden in de straal van 30 km rond Arnhem.

Hoe krijg ik vlekken uit mijn auto bekleding?

Benieuwd hoe je de vlekken uit de bekleding van een auto kan krijgen?
Zomeractie!! Ontvang met kortingscode SUMMERSALE24 10% korting! (Op poetsbeurten vanaf €120,-)
This is default text for notification bar