Camper / caravan laten poetsen

Uw camper of caravan laten poetsen bij u op locatie. Of bij uw stalling. Geen probleem. Stel zelf uw gewenste pakket samen.

Camper / caravan laten poetsen

Als het lekker weer wordt of als het najaar aanbreekt, wordt het automatisch ook tijd voor het poetsen of laten reinigen van uw camper. Bij Autopoets Nederland kunt u uw caravan of camper laten poetsen. Bij u op locatie. Wij komen naar u toe!

Wij staan voor een mooi eindresultaat en zetten uw camper of caravan handmatig in de wax!

Professionals in reiniging en poetsen

Onze autopoetsers hebben jarenlange ervaring in het poetsen van auto’s, motors, boten maar ook zeker campers en caravans. Het poetsen van een camper of caravan is een mooie en soms uitdagende klus. Zeker als onze klanten vaak wat meer of leeftijd zijn is het laten poetsen van een camper een goed idee.

U bespaart tijd, krijgt een super net resultaat én wij hebben alle benodigde tools bij ons.

De reiniging van uw camper of caravan regelen? Reserveer dan direct via onze website.

Buitenkant camper of caravan reinigen en poetsen

Bij het reinigen van een camper of caravan denkt u waarschijnlijk vooral aan de buitenkant. Dat is ook waar wij inderdaad het meest voor worden ingeschakeld.

En dat doen wij op locatie. Dus bij u voor de deur of bij uw stalling (mits mogelijk). Het wassen en poetsen wordt door ons zorgvuldig en nauwkeurig gedaan. Dat is nog een reden om het reinigen van de camper uit te besteden. Zelfs de kieren van de deuren worden door ons meegenomen tijdens het reinigen. Hiervoor gebruiken wij de stoommachines. Deze komen in alle hoekjes, kieren en gaatjes.

De binnenkant van uw camper / caravan laten poetsen

Echter, ook voor de binnenkant van óf uw camper óf uw caravan kunt u Autopoets Nederland inschakelen. Denk hierbij aan de bekleding reiniging (dieptereiniging of shampoorellen).

Wij krijgen elke vlek uit uw bekleding en kunnen bijvoorbeeld ook uw vloerbekleding meenemen.

Wat kost een camper / caravan poetsen?

Via onze website kiest u een pakket waarbij een maximale prijs en tijd hoort. Hiermee kunt u zelf bepalen hoelang wij aan uw camper of caravan werken.

Gemiddeld zijn wij zo’n 4 uur bezig met de complete buitenkant reiniging van een camper of caravan. Daar zit dan de stoomreiniging, handmatig waxen, wielen/velgen en kunststof delen verzorgen bij ingegrepen.

Echter, als u meer wensen heeft, of bijvoorbeeld een grote camper, dan kunnen de kosten natuurlijk oplopen. Wij proberen dit wél vooraf in te schatten, zodat u zo min mogelijk voor een verrassing komt te staan.

Ons reserveringsformulier vertelt u meer over de mogelijkheden. Liever iemand spreken? Neem dan contact met ons op.

Een poetsbeurt voor uw camper / caravan regelen

Gebruik maken van onze service? Maak een afspraak via ons reserveringsformulier. Wij plannen graag een afspraak met u in. Het enige dat wij nodig hebben is bínnen 75 meter van uw camper, een stroompuntje. Gewoon 230 volt aansluiting.

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.

Autopoets Nederland sponsort Mels Boogaard

Met grote trots mogen wij sponsor zijn van kickbokser Mels Boogaard!

Auto laten waxen

Het laten waxen van uw auto heeft veel voordelen, wij komen uw auto waxen bij u thuis

Auto reinigen op locatie

Uw auto bij ons laten reinigen op locatie, wat we allemaal met uw auto kunnen doen!

Auto interieur reinigen op locatie

De interieur van uw auto is toe aan een poetsbeurt, lees hier wat wij u kunnen bieden.

Autoreiniging laten uitvoeren

Uw auto laten reinigen op locatie, dit is hoe we te werk gaan.
Profiteer tot 1 januari 2023 van onze Winter deal met kortingscode WINTER22 en krijg 10% korting op uw poetsbeurt bij een minimaal pakket van €150 euro.
This is default text for notification bar