Referenties

Benieuwd naar ervaringen van andere klanten? Bekijk ze hier. U kunt ook zelf een ervaring achterlaten. Dan weten klanten na u een nog betere keuze te maken.

Jong, nieuw en innovatief

Jong en nieuw maar vooral innovatief bedrijf die ook nog eens top werk afleveren. Auto weer z.g.a.n. en heerlijk fris. AANRADER!

Arjan Keijzer

Capelle aan den IJssel

Goed werk geleverd

Auto is van binnen en van buiten weer super-schoon! En hij ruikt ook weer lekker fris, na drie hondenhok-op-wielen te zijn geweest… Goed werk geleverd, dank je wel!

Angelique Niehorster

Hendrik Ido Ambacht

Geweldig werk geleverd

Autopoetser Dennis heeft geweldig werk geleverd! Onze hond had flink overgegeven op de achterbank en vloer. En nu ruikt de auto weer fris en de grond is helemaal schoon. Een echte aanrader in dit soort situaties.
Eens, het is best wel prijzig, maar zeker waard.

Rob van der Meer

Leiderdorp

Kom snel weer terug

Netjes gebeld van tevoren en mooi op tijd! Auto is weer als nieuw zo schoon. Vriendelijke medewerker. Kom snel weer terug.

Marije Berkhout

Hilversum

Voor herhaling vatbaar.

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

Anton Bogaarts

Sprundel

Dank !!

Er kwamen vriendelijke, accentloos sprekende, Nederlandse mannen die zeer klantvriendelijk waren om mijn auto schoon te maken. Ze hebben vervolgens super werk geleverd. Ook aan de telefoon zeer plezierig en oplossingsgericht. Dank !!

Duco Kanij

Voorburg

Ik zeg AANRADER!

Super blij, de auto lijkt wel nieuw. En een vriendelijke knul. Service aan huis ideaal. Ik zeg AANRADER!

Trudy Duits van der Steen

Hellevoetsluis

Zeker aanbevelen

Tevreden met de poetsbeurt, zeker de binnenkant is goed gereinigd en hij ruikt weer als nieuw. De “poetser” was een zeer vriendelijke jongeman die goed werk heeft geleverd. Tevreden klant dus en ik zal het bedrijf zeker aanbevelen.

René Witjes

Halsteren

Zeer professioneel

Zeer professioneel. Meer dan tevreden.

Dennis Tijsmans

Den Haag

Een aanrader!

Perfect schone auto gekregen. Ondanks alle hondenharen heeft Dennis mijn auto ontzettend schoon gekregen. Goede afspraak en prachtig op tijd. Een aanrader!

Sonia Rijnsdorp

Abcoude

Tevreden met de poetsbeurt, zeker de binnenkant is goed gereinigd en hij ruikt weer als nieuw. De “poetser” was een zeer vriendelijke jongeman die goed werk heeft geleverd. Tevreden klant dus en ik zal het bedrijf zeker aanbevelen.

Super blij, de auto lijkt wel nieuw. En een vriendelijke knul. Service aan huis ideaal. Ik zeg AANRADER

Ondanks een fout in hun planning hebben ze alsnog hun best gedaan om mijn auto op dezelfde dag schoon te maken op locatie. Er kwamen vriendelijke, accentloos sprekende, Nederlandse mannen die zeer klantvriendelijk waren om mijn auto schoon te maken. Ze hebben vervolgens super werk geleverd. Ook aan de telefoon zeer plezierig en oplossingsgericht. Dank !!!

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Terwijl Brabant toch een eindje rijden was. Voor herhaling vatbaar.

Netjes gebeld van tevoren en mooi op tijd! Auto is weer als nieuw zo schoon. Vriendelijke medewerker. Kom snel weer terug.

Ik kon mijn eigen ogen niet geloven nadat de poetser van autopoets mijn auto had gepoetst. Het zag er gewoon helemaal nieuw uit! Dikke duim voor Autopoets Nederland!

Heel blij met wat de poetser van Autopoets Nederland heeft geleverd.

Erg tevreden met het eindresultaat. De poetser is super klantvriendelijk!

Mijn BMW 3 serie straalde weer na een nodige poetsbeurt. Het leek wel alsof ik mijn auto weer nieuw had! Bedankt Autopoets Nederland.

Super, super en nog eens super tevreden met de poetsbeurt!! Ook leuke poetser om mee te praten. Thanks Autopoets Nederland!

Poetser kwam later dan de afgesproken tijd, maar toch prima zijn werk uitgevoerd.

Mijn auto was helemaal vies en het zag er niet uit dus we dachten we doen het gelijk goed. Ik heb de heren van APNL ingeschakeld om de auto van zowel binnen en buiten compleet te reinigen. En man wat hebben ze strak werk geleverd. Glimlach op mijn gezicht hebben ze gescoord!

Mijn Volkswagen UP zag er van binnen er echt niet uit. Daarom heb ik gelukkig snel Autopoets Nederland gebeld en gevraagd of zij mijn auto van binnen weer zouden kunnen laten stralen. En ja hoor, beter dan wat ik zelf had verwacht. De UP is weer lekker fris en ik heb er weer plezier van. Heel erg bedankt!

Mijn auto zag er niet uit, dus je weet wie je moet inschakelen. Autopoetsnederland natuurlijk. En zoals ik al had verwacht was mijn auto weer aan het stralen. Ik blijf ze maar bedanken voor al het goede werk wat de poetser levert. Nogmaals bedankt Autopoetsnederland!!

Terug van een auto vakantie en mijn Mercedes zag er niet uit. APNL ingeschakeld en prima eindresultaat. In het begin was er een klein fout gemaakt in de communicatie naar de poetser toe, maar gelukkig was het snel opgelost.

Een goede maat van me had autopoets mij aangeraden om mijn golf 7 te laten poetsen zowel van binnen als van buiten. En ze hebben goed hun werk gedaan. Hartstikke bedankt autopoets.

Poetser was niet op de afgesproken tijd aangekomen, dus een belletje gepleegd naar APNL en gelukkig was alles daarna goed geregeld. De volgende dag was mijn auto voor mijn werk gepoetst en dan kwam perfect uit!

Goed werk geleverd autopoets, gelukkig heb ik weer een auto wat er weer normaal uit ziet.

Een familie lid had me aangeraden om mijn Kia Rio eens bij autopoets te laten poetsen. En ik was apnl wel dankbaar nadat ik weer mijn auto weer zag stralen. Aan de buitenkant maar ook aan de binnenkant. 100% zeker een aanrader!

Gelukkig kon de poetser mijn auto poetsen terwijl ik op werk was, en dat kwam gelukkig veel beter uit. Ook de poetser was super beleeft en sociaal en dat vond ik echt een grote pluspunt voor autopoetsnederland! Goed werk geleverd heren.

De beleefdheid en de manier hoe de poetser te werk ging vond ik echt uitstekend en daarvoor moet ik autopoetsnederland een groot compliment geven. Ook het eindresultaat vond ik geweldig en ik was super blij dat ik weer een schone auto had. De binnenkant zag er niet uit en ik had verwacht dat de binnenkant een lastige klus zou worden voor de poetsers maar de poetsers hebben toch het tegendeel bewezen.

Super werk geleverd en hele fijne poetser om af en toe mee te praten.

Op de geplande dag van de poetsbeurt was de poetser niet gekomen. Gelukkig was dit probleem snel opgelost en had de poetser het goed gecompenseerd door mijn auto grondig te hebben schoon gemaakt.

Ik was super blij om mijn auto weer zien te stralen na een goed nodige poetsbeurt. Goed gedaan heren van Apnl!

Niets is mooier dan je eigen auto weer te zien stralen! Thanks poetsers van Autopoetsnederland

Poetser kwam helaas te laat, maar gelukkig had hij alles netjes en goed schoongemaakt zoals afgesproken.

Ben de poetser dankbaar dat hij mijn bedrijfsbusje heeft schoongemaakt onder werktijd. Dat kwam voor mij persoonlijk super goed uit en daarom is APNL zeker een aanrader.

Helaas kwam de poetser niet op de afgesproken tijd maar gelukkig door een goeie communicatie kon dit probleem snel worden opgelost.

Ik ben erg tevreden met het resultaat en met de glans wat ik weer aan de buitenkant van mijn auto zag. Bedankt autopoets!

Wat was ik weer super blij om na een lange tijd weer mijn auto te zien stralen. Aardige en sociale poetser met wie ik heb gesproken geef ik ook mijn complimenten.

Een glanzende auto is het mooist wat je kan zien na een grote schoonmaak. Ook de binnenkant was in het begin super vies en het zag er totaal niet uit. Gelukkig is dat ook helemaal schoon. Dikke 10 voor apnl.

De poetser heeft prima werk geleverd en ervoor gezorgd dat mijn auto weer z’n oude kleur kan laten uitstralen.

Door omstandigheden kon de poetser niet op de geplande poets dag komen. Meteen naar apnl gebeld en blij dat het binnen enkele minuten was opgelost. Volgende dag was de poetser gekomen, had toen zijn excuses aangeboden en had daarna prima werk geleverd. Excuses aanvaard!

Super blij met het eindresultaat.

Voor een stralende binnen- en buitenkant, raad ik Autopoetsnederland zeker aan.

Top gedaan APNL, heb eindelijk weer een schone auto waarmee ik weer op de weg kan!

Hele aardige poetser die zijn excuses had aangeboden omdat hij te laat was, en toch eens uitstekend werk had geleverd. Ik was super blij met het eindresultaat.

Een grote compliment voor de poetser die mijn auto had schoongemaakt.

Door de file kon de auto poetser niet op tijd komen, maar gelukkig door de communicatie was dit probleem de volgende dag opgelost.

Mijn bedrijfsbusje moest een grote schoonmaak krijgen zowel als de binnenkant als de buitenkant. En natuurlijk schakel je de poetsers van apnl in. Ik ben heel blij met de service die ik kreeg.

Prima werk geleverd!

Heel fijn om weer een stralende auto te hebben!

Voor een schone auto moet je 100% zeker bij APNL zijn.

Super blij met het resultaat.

Een mooi stralende auto als eindresultaat, dat is wat APNL je geeft!

Door een miscommunicatie was de poetser op de dag dat hij moest gaan poetsen niet gekomen. Gelukkig heb het probleem samen met autopoets kunnen regelen.

Top service van autopoets! Zeer tevreden.

Fijn dat apnl een goede service aanbied naast het feit dat de poetser goed zijn werk doet.

Dikke compliment voor de poetser en voor autopoetsnederland. Ik ben erg blij met mijn gepoetste bedrijfsbusje.

Poetser was wat later dan afgesproken, maar uiteindelijk zijn werk netjes afgemaakt.

Heel erg bedankt voor de service die jullie mij hebben kunnen geven autopoetsnederland. Ook de poetser bedank ik voor al het harde werk!

Prima werk geleverd door de poetser. Ben zelf super blij dat ik weer een schone auto heb.

Top gedaan apnl, ik ben zeer tevreden met de manier hoe ik ben geholpen.

Mijn auto had een grote schoonmaak nodig, dus had ik apnl ingeschakeld. Na de schoonmaak was heel mijn auto getransformeerd. Bedankt voor alles apnl!

Prima werk geleverd, alleen jammer dat de poetser later kwam dan afgesproken.

Wat een top service! Mijn auto werd gepoetst terwijl ik zelf aan het werk was. Ik kan autopoets hier alleen maar pluspunten voor geven.

Mijn bedrijfsbusje had na een lange tijd een grote schoonmaak nodig. Gelukkig was  Autopoets Nederland de ideale poetser. Geweldige service ook, ben zelf ook zeer tevreden met het eindresultaat.

Autopoets Nederland, het ideale autopoetsbedrijf die jou auto een goede autopoetsbeurt geeft!

Ik ben blij dat Autopoets Nederland de service geeft om tijdens je werk ook jou auto te poetsen. Dat scheelt veel van mijn eigen tijd, daarom is Autopoets Nederland zeker een aanrader.

 

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.
Hoe krijg je vlekken uit je bekleding-min

Hoe krijg je vlekken uit je autobekleding?

In dit artikel delen we een stappenplan om eenvoudig vlekken uit autobekleding te verwijderen!

NIEUW: uw auto laten polijsten

Ervaren autopoetsers die uw auto komen polijsten op locatie. Wij doen het!

Auto interieur laten reinigen

Uw auto interieur laten reinigen? Autopoets Nederland doet dit bij u op locatie.
Hoe krijg je vlekken uit je bekleding-min

Hoe krijg je vlekken uit je autobekleding?

In dit artikel delen we een stappenplan om eenvoudig vlekken uit autobekleding te verwijderen!

NIEUW: uw auto laten polijsten

Ervaren autopoetsers die uw auto komen polijsten op locatie. Wij doen het!