Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de poetsbeurten, een technische vraag of wil u meer weten over administratie of klachten? Lees hier de FAQ.

Over de poetsbeurt

Om u een redelijk overzicht te geven van de soorten auto’s en in welke categorieën wij ze zien vallen treft u in ons reserveringsformulier bij alle categorieën een i aan. Die i is omcirkelt. Als u hierop klikt opent zich een PDF waarin u zien (gesorteerd op merk) welke types er onder vallen.

Op dit moment is ons werkgebied 30km rond Assen, Beverwijk, Leiden, Breukelen, Schiedam en Zwolle. Wij breiden steeds verder uit. U kunt bijvoorbeeld laten poetsen rond de volgende grote plaatsen:

Alkmaar | Amsterdam | Apeldoorn | Assen | Delft | Den Haag | Dordrecht | Deventer | Groningen | Haarlem | Hilversum | Lelystad | Leiden | Oosterhout  | Rotterdam | Spijkenisse | Utrecht | Zeist | Zoetermeer | Zwolle

Ons werkgebied wordt steeds uitgebreid. Dit omdat wij gelukkig steeds verder groeien. Kijk daarom regelmatig op deze pagina om te kijken of wij ook bij u komen poetsen.

Ja zeker! Ook campers en/of caravans poetsen wij bij u op locatie. U hoeft dus niet naar ons toe te komen, wij komen uw camper of caravan bij u voor de deur poetsen. Of bij u op de camping natuurlijk!

Kijk hier voor meer informatie en de prijs.

Ja zeker! Wij poetsen uw motor bij u thuis voor de deur of waar u ons ook naar toe wilt laten komen (binnen ons werkgebied).

De kosten zijn € 79,90 voor een standaard reiniging / poetsbeurt. Hiervoor krijgt u maximaal 70 poetsminuten.

Snel een poetsbeurt voor uw motor regelen? Maak dan een reservering via ons reserveringsformulier en kies dan een willekeurig pakket en meldt bij het onderste veld dat het om een reiniging van een motor gaat. Dan weten wij genoeg.

Heeft u een trike of zijspan? Dan kunnen er meer poetsminuten nodig zijn. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Technische vragen

Administratieve vragen

U betaalt achteraf bij voorkeur met een pin transactie. Bedrijven kunnen ook een factuur aanvragen. Contact betalen is ook mogelijk maar onze autopoetsers hebben nooit wisselgeld bij zich.

U betaalt altijd achteraf. Zo betaalt u nooit te veel en ziet u het werkelijke resultaat. Voor elke poetsbeurt worden de werkzaamheden en de kosten duidelijk en vooraf met u besproken.

Uiteraard. Vraag dit aan de autopoetser als hij bij u ter plaatse is. Dan volgt er binnen 2 werkdagen na de uitvoering van de poetsbeurt een factuur.

Standaard worden de gegevens van de aangevraagde poetsbeurt als facturatiegegevens gebruikt. Indien dit anders moet zijn, geef dat dan s.v.p. aan in het formulier.

Dit is helaas alleen mogelijk als u een bedrijf bent. Ook dient u een minimaal 3 jaar actieve KVK inschrijving te hebben. Vraag dit vooraf altijd even bij ons aan.

Standaard niet. Als de poetsbeurt gewoon doorgaat zoals geplant dan betaalt u bij ons geen voorrijkosten.

Komen wij naar u toe en gaat om welke reden dan ook (buiten onze schuld) de poetsbeurt niet door, dan rekenen wij € 50 voorrijkosten. Deze voorrijkosten dienen dan direct per pin betaald te worden.

U kunt tot 24 uur voordat de autopoetsbeurt op de planning staat kosteloos annuleren. Wij vragen u echter zo ruim mogelijk van te voren te annuleren. Zo voorkomen wij ‘gaten’ in onze agenda.

Stel ons uw administratieve vraag gerust. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij klachten

Dat vinden wij erg vervelend om te horen. Vaak heeft het één van onderstaande oorzaken.

Te weinig tijd geboekt?

Vooraf willen wij u wijzen op de maximale lengte van de poetsbeurt waarvoor u geboekt heeft. Het kan zijn dat de autopoetser een sterk vervuilde auto aantrof en daardoor een keuze moest maken. De keuze waaraan hij zijn tijd ging besteden. Dan kan het zijn dat hij zo hard mogelijk heeft gewerkt om de auto schoon te maken binnen de gereserveerde tijd. Als het goed is is dit met u (vooraf) overlegd.

Als er tijd genoeg was

Als de autopoetser ruim op tijd klaar was en u treft na afloop alsnog vuil aan, bieden wij daar onze excuses voor aan. Neem gerust contact met ons op om uw klacht te bespreken. Wij staan altijd open voor een passende oplossing.

Oei. Erg vervelend. Wij gaan dit samen met u regelen. U kunt er van uit gaan dat schade ook door onze verzekering gedekt wordt, dus maakt u zich daarover niet druk.

Wat we wel even moeten uitsluiten is of de schade vóór de poetsbeurt is ontstaan, tijdens óf daarna. Daarom maakt onze autopoetser ook altijd vooraf en achteraf foto’s van de auto.

Als inderdaad blijkt dat de schade door ons is ontstaan schakelen wij onze verzekering in. Neem bij schade zo snel mogelijk contact met ons op.

Erg vervelend. Zeker omdat wij ook weten dat u verdere afspraken kunt hebben.

De autopoetser heeft een schema waaraan hij zich zo goed als mogelijk is probeert te houden. Echter kan het voorkomen dat hij in de file staat. Of dat een vorige afspraak uitloopt bijvoorbeeld.

Weet dat wij altijd ons best doen om op tijd te komen. Excuses voor dit voorkomen.

Meldt ons s.v.p. zo snel en volledig mogelijk uw klacht. Dat nemen wij zo snel en volledig mogelijk op.

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.

Auto reinigen op locatie

Uw auto bij ons laten reinigen op locatie, wat we allemaal met uw auto kunnen doen!

Auto interieur reinigen op locatie

De interieur van uw auto is toe aan een poetsbeurt, lees hier wat wij u kunnen bieden.

Autoreiniging laten uitvoeren

Uw auto laten reinigen op locatie, dit is hoe we te werk gaan.

Interieur auto laten reinigen

Lees hier alles over wat we met het interieur van uw auto kunnen doen, wij maken het weer als gewenst!

Acceptabele autopoetsbedrijf prijs

Lees over waarom wij acceptabele prijzen als autopoetsbedrijf hebben
Gebruik kortingscode HERFST10 voor een tijdelijke korting van 10% op uw poetsbeurt bij een minimaal pakket van €150 euro.
This is default text for notification bar