Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de poetsbeurten, een technische vraag of wil u meer weten over administratie of klachten? Lees hier de FAQ.

Over de poetsbeurt

Dat hangt van uw wensen en de staat van uw auto af. Middels ons formulier kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden voor welke prijs u kunt laten uitvoeren.

Om een poetsbeurt bij u op locatie (thuis of op het werk bijvoorbeeld) te kunnen uitvoeren hebben wij stroom (230 volt, normale aansluiting) nodig. Graag binnen 50 meter van de auto. Daarnaast is een voldoende werkruimte om de auto heen nodig.

Nee. Deze zijn enkel ter voorkeur. U geeft bij ons een voorkeur aan bij het reserveren van een autopoetsbeurt. Uiteraard proberen wij onze uiterste best te doen om uw voorkeur te realiseren, echter is dit niet altijd mogelijk helaas. Wij zullen op zo’n moment met u overleggen om tot een passende datum / tijdstip te komen.

Dat kan gebeuren. Als u bijvoorbeeld een optie bent vergeten of toch uitgevoerd wilt hebben. Maar wij bespreken dat altijd met u ter plaatse. U bent nooit verplicht om dit te laten uitvoeren. Wij zullen u ook nooit op enige manier onder druk zetten om meerwerk af te nemen. Mocht u dat toch zo voelen? Meld het ons direct door contact met ons op te nemen.

Dit gaat helaas niet. Wij maken gebruik van stoom (wat wel +/- 180 graden is) maar de waterreservoirs kunnen wel bevriezen. Mocht het gebeuren dat het vriest als u een afspraak gemaakt heeft, nemen wij vooraf even contact met u op.

Dat kan vaak wel. Stoomreiniging kan ook plaatsvinden als het regent of sneeuwt. Wel kan het zijn dat wij onze werkwijze iets moeten aanpassen of een onderdeel op een andere manier moeten uitvoeren. Maar dit wordt altijd ter plaatse met de autopoetser besproken.

Technische vragen

Dit is lastig. Dat hangt namelijk erg af van het soort verf, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u verfspetters op uw auto aantreft raden wij aan zo snel mogelijk de autopoetser te laten kijken.

De autopoetser komt dan langs om te inventariseren. Dit inventariseren kost (incl. voorrijkosten) € 79. Daarna wordt bekeken hoe en wanneer de verf verwijderd kan worden. De autopoetser maakt desgewenst samen met u direct een afspraak.

U krijgt 50% van de inventarisatiekosten terug wanneer u daadwerkelijk ons de verf laat verwijderen.

Wilt u een inventarisatie? Neem dan contact met ons op.

Dit is lastig. Dat hangt namelijk erg af van het soort hars, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u hars op uw auto aantreft raden wij aan zo snel mogelijk de autopoetser te laten kijken.

De autopoetser komt dan langs om te inventariseren. Dit inventariseren kost (incl. voorrijkosten) € 79. Daarna wordt bekeken hoe en wanneer de hars verwijderd kan worden. De autopoetser maakt desgewenst samen met u direct een afspraak.

U krijgt 50% van de inventarisatiekosten terug wanneer u daadwerkelijk ons de boom hars laat verwijderen.

Wilt u een inventarisatie? Neem dan contact met ons op.

Dit is vaak mogelijk. Het hangt echter wel erg af van het soort aanslag, hoe lang het al op de kap zit en de staat van de kap van de auto. Wanneer u groene aansalg op uw cabriodak aantreft raden wij u aan vooraf even contact met ons op te nemen.

Groene aanslag van uw cabriodak halen is altijd meerwerk en op nacalculatie.

Uiteraard. Juist extra vieze auto’s zien wij als een professionele uitdaging.

Het kan wel zo zijn dat een extra vieze auto extra tijd kost om schoon te maken. Boek daarom bij uw reservering direct de optie: Extra vuil toeslag bij. Dat voorkomt onaangename (prijs)verrassingen achteraf.

Ja. Wij bieden als een optie voor de binnenkant een geurbehandeling. Een unieke en erg effectieve behandeling met een vrij prijzig geurmiddel. Maar het resultaat mag er dan ook zijn!

Na behandeling dient de auto minimaal 2 uur niet geopend te worden. Hou daar a.u.b. rekening mee.

Administratieve vragen

U betaalt achteraf bij voorkeur met een pin transactie. Bedrijven kunnen ook een factuur aanvragen. Contact betalen is ook mogelijk maar onze autopoetsers hebben nooit wisselgeld bij zich.

U betaalt altijd achteraf. Zo betaalt u nooit te veel en ziet u het werkelijke resultaat. Voor elke poetsbeurt worden de werkzaamheden en de kosten duidelijk en vooraf met u besproken.

Uiteraard. Vraag dit aan de autopoetser als hij bij u ter plaatse is. Dan volgt er binnen 2 werkdagen na de uitvoering van de poetsbeurt een factuur.

Standaard worden de gegevens van de aangevraagde poetsbeurt als facturatiegegevens gebruikt. Indien dit anders moet zijn, geef dat dan s.v.p. aan in het formulier.

Dit is helaas alleen mogelijk als u een bedrijf bent. Ook dient u een minimaal 3 jaar actieve KVK inschrijving te hebben. Vraag dit vooraf altijd even bij ons aan.

Stel ons uw administratieve vraag gerust. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij klachten

Dat vinden wij erg vervelend om te horen. Vaak heeft het één van onderstaande oorzaken.

Te weinig tijd geboekt?

Vooraf willen wij u wijzen op de maximale lengte van de poetsbeurt waarvoor u geboekt heeft. Het kan zijn dat de autopoetser een sterk vervuilde auto aantrof en daardoor een keuze moest maken. De keuze waaraan hij zijn tijd ging besteden. Dan kan het zijn dat hij zo hard mogelijk heeft gewerkt om de auto schoon te maken binnen de gereserveerde tijd. Als het goed is is dit met u (vooraf) overlegd.

Oplossing: wij raden u aan de volgende keer extra tijd bij te boeken. U heeft van ons een flyer gekregen met een kortingscode. Gebruik die bij het aanmaken van een nieuwe poetsbeurt.

Als er tijd genoeg was

Als de autopoetser ruim op tijd klaar was en u treft na afloop alsnog vuil aan, bieden wij daar onze excuses voor aan. Neem gerust contact met ons op om uw klacht te bespreken. Wij staan altijd open voor een passende oplossing.

Oei. Erg vervelend. Wij gaan dit samen met u regelen. U kunt er van uit gaan dat schade ook door onze verzekering gedekt wordt, dus maakt u zich daarover niet druk.

Wat we wel even moeten uitsluiten is of de schade vóór de poetsbeurt is ontstaan, tijdens óf daarna. Daarom maakt onze autopoetser ook altijd vooraf en achteraf foto’s van de auto.

Als inderdaad blijkt dat de schade door ons is ontstaan schakelen wij onze verzekering in. Neem bij schade zo snel mogelijk contact met ons op.

Erg vervelend. Zeker omdat wij ook weten dat u verdere afspraken kunt hebben.

De autopoetser heeft een schema waaraan hij zich zo goed als mogelijk is probeert te houden. Echter kan het voorkomen dat hij in de file staat. Of dat een vorige afspraak uitloopt bijvoorbeeld.

Weet dat wij altijd ons best doen om op tijd te komen. Excuses voor dit voorkomen.

Meldt ons s.v.p. zo snel en volledig mogelijk uw klacht. Dat nemen wij zo snel en volledig mogelijk op.