Opleiding autopoetser volgen?

Wil jij een professionele autopoetser worden? Of wil je je hobby uitbreiden? Misschien wil je gewoon beter worden in het poetsen van auto’s? Wij leren jou professioneel autopoetser worden.

Autopoets cursussen door en voor professionals

Wij werken met autopoetsers die al ruim 10 jaar ervaring hebben in alle facetten van het professioneel poetsen van auto’s. Van stoomreiniging tot het zetten van coatings, voor ons geen geheimen. Wil jij starten als autopoetser of wil je als autopoetser je kennis opkrikken? Dan zijn deze cursussen voor jou bedoelt.

Onafhankelijk van je huidige niveau leer je bij ons professioneel poetsen. Bij jou op locatie. Met 100% focus op jouw huidige kunnen en met de garantie dat jij daarna de cursus in de praktijk, professioneel, kan toepassen.

Introductie

Wil jij leren je eigen poetsbedrijf beginnen? Begin dan met deze cursus. Je leert van de meest ervaren autopoetsers die wij kennen die je door alle facetten van het interieur reinigen mee nemen.

Het al dan niet mobiel poetsen van auto’s is razend populair. Echter is een goede vakkundige basis nodig om snel maar vooral ook zonder fouten en schades aan de slag te gaan. In deze cursus leggen we je in een halve dag alles uit wat jij moet weten over het reinigen van een auto interieur.

Dit ga je leren

Tijdens de cursus behandelen wij alle facetten van het echte interieur reinigingswerk. Hieronder tref je een klein overzicht van wat we je allemaal gaan leren:

 • Juist gebruik van de verschillende schoonmaakmiddelen
 • Het reinigen met stoom
 • Dieptereiniging
 • Leer reinigen en behandelen
 • Geurbehandeling
 • Hemel reiniging
 • Hondenharen + tips om deze snel en grondig te verwijderen
 • Allerlei soorten vlekken / reinigingen zoals braaksel, urine en schimmel

Van het zelf doen leer je het beste

Alleen door écht zelf te poetsen, hoe spannend misschien in het begin dan ook, ga je leren. Daarom geven wij deze cursus  bij jou thuis of op je werk en werk je met je eigen auto, of de auto van een vriend/vriendin. Jouw auto is jouw leermateriaal. Of zorg voor meerdere auto’s. Zo kan je verschillende interieurs leren aanpakken. Kan een reiniging fout gaan? Nee. Omdat je bij ons 1 op 1 les krijgt staat onze collega altijd naast je als je aan het werk bent.

Heb jij een aantal vragen die je graag behandeld ziet worden? Stel ze dan gerust. Als ze in deze cursus vallen (interieur) dan nemen we ze graag mee.

De beste opleiders

Alleen wij werken met de beste opleiders van de autopoetswereld. Jarenlange ervaring in zowel mobiele poetsservice als in de werkplaats zorgen ervoor dat jij deze cursus leert van de beste. De ervaring die onze opleiders hebben brengen we 1 op 1 over op jou. Aan jou om dit op te pikken en hierdoor te groeien als autopoetser.

Onze opleiders hebben zelf alle middelen en machines bij hun voor de cursus. Liever jouw eigen machines gebruiken? Geen probleem. Geef dit gerust aan.

Investering

Een geheel normale prijs voor een auto interieur cursus, gegeven door professionals, kost doorgaans rond de € 1200,-. Wij bieden deze cursus polijsten echter aan voor maar € 999,- incl. BTW. Hierdoor verdien je nog sneller je investering terug. Een gemiddelde auto interieur poetsen levert je zo € 120,- op en daarom heb je binnen 9 opdrachten deze investering terugverdient.

Ben je een bedrijf of ga je je bedrijf starten? Dan mag je de BTW terugvragen. Je krijgt gewoon een factuur van ons. Ook startende bedrijven mogen de kosten die ze in aanloop maken terugvorderen van de belastingdienst.

Voordelen

Na deze 1 op 1 cursus kan jij de interieurs van auto’s reinigen. Professioneel. Je weet wat je nodig hebt aan machines, poetsmiddelen en je weet hoe je een poetsklus goed oppakt.

Daarnaast weet je welke omstandigheden benodigd zijn en wat de zaken zijn waar je op moet letten als je een auto, camper, motor ect. reinigt. Kortom; een complete en goede auto interieur cursus!

Nog even wat je moet weten

 • De prijzen zijn excl. 21% BTW. De BTW krijg je als bedrijf terug.
 • Dit is een echt uitgebreide opleiding. Het herstellen van bekleding, leer of kunststof wordt tijdens deze cursus echter niet behandeld.
 • Zorg voor voldoende oefen auto’s zodat je verschillende scenario’s kunt leren.
 • Deze cursus duurt maximaal 8 uur. Dit is doorgaans genoeg om bovenstaande te leren. Heb je meer tijd nodig? Dan komen er extra kosten bij.
 • Je ontvangt  mits gewenst na afloop binnen 5 werkdagen een certificaat van deelname.

Introductie

Wil jij leren hoe je een auto professioneel (stoom)reinigt? Van jongens die al jaren auto’s poetsen en een zee aan ervaring hebben? Dan zit je hier goed. Wij bieden 1 op 1 cursussen (jij en de cursusgever) in het reinigen van auto’s, boten, campers, motoren ect.

De investering in deze cursus auto exterieur (stoom)reinigen verdien je ook nog eens gemakkelijk terug. Stoomreinigen van auto’s (op locatie) is namelijk erg populair en er wordt soms tot 150 euro per exterieur van een auto voor gevraagd.

Dit ga je leren

Tijdens de cursus auto exterieur (stoom)reinigen behandelen wij alle facetten van het poetswerk. Hieronder tref je een klein overzicht van wat we je allemaal gaan leren:

 • Alles over soorten lakken / kunsstoffen
 • Welke middelen je kan en moet gebruiken
 • Welke machines je kan en moet gebruiken
 • Het stoomreinigen van een auto
 • Het waxen van een auto
 • Reinigen van excessen zoals vogelpoep, hars en saharazand
 • Velgen reinigen
 • Banden verzorgen
 • Omgaan met gewrapte en bestikkerde auto’s

Van het zelf doen leer je het beste

Alleen door écht zelf te poetsen, hoe spannend misschien in het begin dan ook, ga je leren. Daarom werk je tijdens deze cursus met je eigen auto, of de auto van een vriend. De auto(‘s) die jij regelt is jouw leermateriaal. Kan dat fout gaan? Nee. Omdat je bij ons 1 op 1 les krijgt staat onze collega altijd naast je als je aan het werk bent.

Heb jij een aantal vragen die je graag behandeld ziet worden? Stel ze dan gerust. Als ze in deze cursus vallen (interieur) dan nemen we ze graag mee.

De beste opleiders

Alleen wij werken met de beste opleiders van de autopoetswereld. Jarenlange ervaring in zowel mobiele poetsservice als in de werkplaats zorgen ervoor dat jij deze cursus auto exterieur (stoom)reiniging leert van de beste. De ervaring die onze opleiders hebben brengen we 1 op 1 over op jou. Aan jou om dit op te pikken en hierdoor te groeien als autopoetser.

Onze opleiders hebben zelf alle middelen en machines bij hun voor de cursus. Liever jouw eigen machines gebruiken? Geen probleem. Geef dit gerust aan.

Investering

Een geheel normale prijs voor een auto exterieur cursus, gegeven door professionals voor professionals, kost doorgaans rond de € 1200,-. Wij bieden deze cursus echter aan voor maar € 999,- incl. BTW. Hierdoor verdien je nog sneller je investering terug. Een gemiddelde auto interieur poetsen levert je zo € 150,- op en daarom heb je na 7 klussen deze investering terugverdient.

Ben je een bedrijf of ga je je bedrijf starten? Dan mag je de BTW terugvragen. Je krijgt gewoon een factuur van ons. Ook startende bedrijven mogen de kosten die ze in aanloop maken terugvorderen van de belastingdienst.

Voordelen

Na deze 1 op 1 cursus kan jij alles op het gebied van auto exterieur (stoom)reinigen. Professioneel. Je weet wat je nodig hebt aan machines, poetsmiddelen en je weet hoe je een poetsklus goed oppakt.

Daarnaast weet je welke omstandigheden benodigd zijn en wat de zaken zijn waar je op moet letten als je een auto, camper, motor ect. polijst. Kortom; een complete en goede exterieur cursus!

Nog even wat je moet weten

 • De prijzen zijn incl. 21% BTW. De BTW krijg je als bedrijf terug.
 • Dit is een echte uitgebreide opleiding. Zorg voor voldoende auto’s om te gebruiken en te leren.
 • Deze cursus duurt maximaal 8 uur. Dit is doorgaans genoeg om bovenstaande te leren. Heb je meer tijd nodig? Dan komen er extra kosten bij.
 • Je ontvangt mits gewenst na afloop binnen 5 werkdagen een certificaat van deelname.

Introductie

Wil jij leren polijsten, kleien en waxen van échte professionals? Van jongens die al jaren polijsten en een zee aan ervaring hebben? Dan zit je hier goed. Wij bieden 1 op 1 cursussen (jij en de cursusgever) in het polijsten van auto’s, boten, campers, motoren ect.

De investering in deze cursus professioneel polijsten verdien je ook nog eens gemakkelijk terug. Polijsten is namelijk erg populair en er wordt soms tot 1000 euro per auto voor gevraagd.

Dit ga je leren

Tijdens de cursus polijsten behandelen wij alle facetten van het echte polijstwerk. Hieronder tref je een klein overzicht van wat we je allemaal gaan leren:

 • Theorie en praktijk over voorbereiding op een polijstklus
 • Theorie over de opbouw van de lak
 • Alles over de soorten machines
 • Stappenplan voor polijsten
 • 1, 2 en 3 laags polijsten
 • Polijstpasta’s, schijven en materiaal
 • Kleien
 • Hoe je moet polijsten
 • Waar je op moet letten
 • Je gaat direct met je eigen auto aan de slag!

Van het zelf doen leer je het beste

Alleen door écht zelf te polijsten, hoe spannend misschien in het begin dan ook, ga je leren. Daarom kom je naar deze cursus met je eigen auto, of de auto van een vriend. Je meegebrachte auto is jouw leermateriaal. Kan dat fout gaan? Nee. Omdat je bij ons 1 op 1 les krijgt staat onze collega altijd naast je als je aan het werk bent.

De beste opleiders

Alleen wij werken met de beste opleiders van de autopoetswereld. Jarenlange ervaring in zowel mobiele poetsservice als in de werkplaats zorgen ervoor dat jij de polijst cursus leert van de beste. Deze cursus polijsten vindt doorgaans plaats in Beverwijk. Heb jij zelf een locatie waar voldoende licht is en welke overdekt is? Dan kunnen we tegen een geringe meerprijs ook de cursus op locatie verzorgen.

Investering

Een geheel normale prijs voor een polijstcursus, gegeven door professionals voor professionals, kost doorgaans rond de € 1500,-. Wij bieden deze cursus polijsten echter aan voor maar € 999,- incl. BTW. Hierdoor verdien je nog sneller je investering terug. Een gemiddelde auto 2 laags polijsten levert je zo € 500,- op en daarom heb je na 2 polijstklussen deze investering terugverdient.

Voordelen

Na deze 1 op 1 cursus kan jij gewoon goed polijsten. Professioneel. Je weet wat je nodig hebt aan machines, poetsmiddelen en je weet hoe je een polijstklus goed oppakt.

Daarnaast weet je welke omstandigheden benodigd zijn en wat de zaken zijn waar je op moet letten als je een auto, camper, motor ect. polijst. Kortom; een complete en goede polijst cursus!

Nog even wat je moet weten

 • De prijzen zijn excl. 21% BTW. De BTW krijg je als bedrijf terug.
 • Zorg voor minimaal 2-3 auto’s om te leren polijsten. Het liefst ook 1 zwarte auto, dit omdat dat de meeste uitdaging geeft.
 • Deze cursus duurt maximaal 8 uur. Dit is doorgaans genoeg om polijsten te leren. Heb je meer tijd nodig? Dan komen er extra kosten bij.
 • Je ontvangt mits gewenst na afloop binnen 5 werkdagen een certificaat van deelname.

Losse autopoets cursus volgen?

De totaalprijs voor deze opleiding is dus 2997,- incl. de BTW, voorrijkosten (bij jou aan huis) en materiaalgebruik.

Wil jij liever 1 van deze 3 (of 2 van de 3) dagen volgen? Dat kan. De prijs voor een losse dag is € 1200,- (incl. de BTW). Uiteraard duurt de cursus dan de gehele dag, doen we meerdere auto’s die dag (zorg dus voor voldoende auto’s om te poetsen) en kan jij aan het eind van de dag op een professionele manier reinigen en poetsen.

Tijdens deze opleiding leer je geen coatings zetten of schades herstellen. De opleiding kan in 3 dagen achter elkaar worden gegeven, maar beter is het om de 3 dagen te spreiden over 3 weken. Zo neem je nieuwe vragen en ideeën mee naar de volgende opleidingsdag.

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Over onze autopoets opleiding

Onze autopoets opleiding is een unieke opleiding. Nergens in Nederland vindt je de autopoet opleiding zoals wij hem geven. De training krijg je namelijk van een aantal van de meest ervaren autopoetsers van Nederland, 1 op 1. Dus 100% aandacht voor jou. Of je nu beginnend autopoetser ben, of al erg ervaren. Wij helpen jouw kennis en kunde naar het hoogste niveau.

Dit doen we ook nog eens bij jou op locatie met de beste poetsmiddelen en tegen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Alleen zo leer je direct en goed hoe je alle facetten van het autopoetsen kunt toepassen voor jouw bedrijf of hobby.

Na het volgen van onze opleiding zou je (mits je de vereiste machines en bestelauto/bus hebt, via ons kunnen werken om zo je bedrijf een kick-start te geven!

1 op 1

De autopoets opleiding wordt 1 op 1 gegeven. 100% aandacht voor jou en het niveau dat jij al hebt.

Bij jou op locatie

Deze opleiding geven wij bij jou op locatie. Super makkelijk bij jou thuis of op de zaak dus.

Voor elk startniveau

Al ervaring of nog helemaal geen? Geen probleem. Onze autopoetsopleiding sluit 100% aan aan jouw huidige niveau.

Door professionals

Uitsluitend échte poetsprofessionals geven deze opleiding. Met minimaal 5 jaar ervaring in het vak.

Theorie maar vooral praktijk

Theorie vooraf is belangrijk. Maar je leert pas écht door het zelf doen. Daar ligt onze focus met jou.

Binnen 2 weken

Snel aan de slag? Dat is mogelijk. Binnen 2 weken, of eerder, de opleiding uitvoeren is standaard.

Autopoets opleiding regelen

Schrijf je in voor deze opleiding en
leer 1 op 1 van de beste autopoetsers!
DD dash MM dash JJJJ
Wij factureren de helft van de opleiding vooraf. De eerste deelfactuur dient één week voordat de opleiding van start gaat betaald te worden. De tweede deelfactuur vragen wij je te voldoen na afloop van de opleiding middels een pin/QR/betaalverzoek transactie.

De opleiding wordt 1 op 1 gegeven bij jou op locatie.
Na onze cursus kan de vaardigheden 100% toepassen in de praktijk.
De facturatie en betaling dient vooraf betaald te worden.

Nieuws en blogs

Kras op uw auto verwijderen

Heeft u een kras op uw auto? Dat is altijd even schrikken. Lees hier wat u eventueel zelf kunt doen óf ons kunt laten doen.

Schimmel in de auto?

Last van schimmel in de auto? U bent niet de enige! Deze tijd van het jaar is bijna 50% van onze poetsbeurten een schimmelpakket.

Auto’s poetsen voor van Mossel MG in de RAI

Autopoets Nederland mocht op 3 momenten de MG's oppoetsen zodat ze er het gehele evenement perfect bijstonden.

Onderzoek: Hoe wij denken over mensen met een vuile auto

Het handhaven van een schone auto is een kunst op zich en dat heeft wel degelijk gevolgen..

Mobiele carwash

Lees hier meer over het verhogen van uw het gemak met onze mobiele carwash.

Regio Arnhem/Nijmegen toegevoegd aan werkgebied

Vanaf 1 juli kunt u ons ook vinden in de straal van 30 km rond Arnhem.

Hoe krijg ik vlekken uit mijn auto bekleding?

Benieuwd hoe je de vlekken uit de bekleding van een auto kan krijgen?
Zomeractie!! Ontvang met kortingscode SUMMERSALE24 10% korting! (Op poetsbeurten vanaf €120,-)
This is default text for notification bar