Schimmel in de auto?

Heeft uw auto last van schimmel? Dat is altijd even schrikken. Iedereen weet dat schimmel ongezond is en zich verspreid. Dus laat dit altijd goed reinigen. Maak via onze website gemakkelijk (en vooral snel) een afspraak.

Puntjes op de i

Onze autopoetsers zijn échte autoliefhebbers. Met passie en precisie poetsen.

Geen risico

U betaalt pas achteraf. Wanneer u helemaal tevreden bent. Geen risico dus.

Geen wachttijd

Geen uren wachten bij een poetslocatie. Wij poetsen uw auto of wagenpark aan huis.

Beste prijs/kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Dat zult u merken. Tegen de best mogelijke prijs.

Puntjes op de i

Onze autopoetsers zijn échte autoliefhebbers. Met passie en precisie poetsen.

Geen risico

U betaalt pas achteraf. Wanneer u helemaal tevreden bent. Geen risico dus.

Geen wachttijd

Geen uren wachten bij een poetslocatie. Wij poetsen uw auto of wagenpark aan huis.

Beste prijs/kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Dat zult u merken. Tegen de best mogelijke prijs.

Schimmel in de auto: Een veelvoorkomend probleem

Als het een periode erg vochtig is of als uw auto een lekkage heeft ontstaan er snel goede voorwaarden om schimmel te laten groeien. Schimmel in de auto kan een vervelend en ongezond probleem zijn waar veel autobezitters mee te maken kunnen krijgen. In sommige maanden zijn tot 50% van onze opdrachten auto’s met schimmel! Gelukkig biedt onze mobiele autopoets service de perfecte oplossing met onze effectieve schimmelreiniging. Lees verder en ontdek hoe wij ook u kunnen helpen uw auto schoon krijgen.

Effectieve schimmelreiniging

Als u via ons bestelformulier een afspraak maakt kunt u verwachten dat wij onze uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u te zijn om de schimmel te verwijderen. Tot die tijd de auto gebruiken is namelijk niet echt aan te raden. Schimmels zijn schadelijk voor de gezondheid en kunnen door de auto verspreid worden terwijl u rijdt.

Tip: als u ons bestelformulier op onze website gebruikt, kies bij stap 1 dan uw type auto, bij stap 2 in ieder geval de binnenkant en bij stap 3 de optie: schimmelreiniging. 

Zodra de reservering door ons is bevestigd en wij ter plaatse komen gaan wij aan de slag om de schimmel zo goed als mogelijk is te verwijderden. Vaak geven wij ook nog tips om een nieuwe schimmelplaag te voorkomen.

De voordelen van stoomreiniging bij het verwijderen van schimmel

Bij de schimmelreiniging maken wij vaak (niet altijd) gebruik van stoomreiniging. Dit is een uiterst effectieve methode om schimmel te verwijderen. Door gebruik te maken van hoge temperaturen en druk kan stoom doordringen in de stof en bekleding van uw auto. Dit zorgt ervoor dat de schimmel volledig wordt gedood en verwijderd, zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken die uw interieur kunnen beschadigen. Stoomreiniging is niet alleen zeer effectief, maar ook veilig voor u en uw auto. Soms gaat stoomreiniging echter te ver en is dit niet nodig. De autopoetser bepaalt ter plekke wat de beste methode is.

Wat onze service nog beter maakt, is dat we een mobiele autopoets service zijn. U hoeft niet naar een autopoetsbedrijf te rijden en te wachten terwijl uw auto wordt schoongemaakt. Wij komen naar u toe, waar u ook bent! Of het nu bij u thuis, op het werk of zelfs op een parkeerplaats is, onze professionele autopoetsers staan paraat om uw auto grondig te reinigen en de schimmel te verwijderen.

Met onze mobiele service besparen we u tijd en moeite, zodat u kunt genieten van een schone en gezonde auto zonder gedoe.

Gelijk de auto compleet goed gereinigd

Bij het reinigen van uw auto gaan we verder dan alleen het verwijderen van schimmel. We zorgen ervoor dat elk oppervlak grondig wordt gereinigd, inclusief stoelen, vloermatten, bekerhouders, dashboard ecy.=. Met behulp van onze stoomreinigingstechniek kunnen we zelfs diep doordringen in moeilijk bereikbare hoeken en kieren, waardoor elke spoor van schimmel wordt geëlimineerd. U kunt weer genieten van een frisse en gezonde autorit, zonder zorgen over schimmel in de auto.

Het eerlijke verhaal

Graag vertellen wij u hoe schimmel meestal ontstaat. Meestal is dit door een combinatie van langdurige regenval en weinig warmte. Vanaf november tot eind februari zien wij 95% van de schimmel reinigingen binnenkomen.

Veel vocht in de auto i.c.m. weinig luchten/rijden en een drukkend binnenklimaat is het resultaat. De volgende cijfers kunnen wij u geven:

  • Leeftijd gemiddelde auto met schimmel: 12 jaar
  • Plekken met meeste schimmel: stuur, stoelen, gordels, achterbank
  • Opvallend: veel auto’s hebben langere tijd stilgestaan
  • Bij Toyota Aygo, C1 en Peugeot 107 zien we veel lekkages bij het 3e remlicht rubbertje.

Boek onze schimmelreiniging eenvoudig via onze website

Het reserveren van onze schimmelreiniging is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bezoek onze website en vul uw gegevens in. In stap 3 van het reserveringsformulier kunt u specifiek kiezen voor onze schimmelreiniging. Selecteer een geschikte datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Boek vandaag nog en laat ons uw auto weer stralen!

Met onze mobiele autopoets service en onze professionele aanpak, kunt u erop vertrouwen dat uw auto weer schoon wordt. Onze effectieve schimmelreiniging met stoomreinigingstechniek is de oplossing voor uw schimmelproblemen. Wacht niet langer, boek vandaag nog en geniet van een schimmelvrije auto!

Disclaimer: het kan zijn dat schimmel na een reiniging weer terugkomt. Wij hebben helaas geen vat op natuurlijk processen. Bij ongeveer 5% van de reinigingen komt de schimmel binnen 2 maanden terug. Wij komen dan NIET gratis de poetsbeurt herhalen. Schimmelvorming is een natuurlijk proces welke niet door ons veroorzaakt wordt. Van belang is om na te gaan of er geen lekkage is én of de auto goed en voldoende gebruikt is.

Klanten over ons

Klanten over ons

Echt vakwerk

Naast dat de auto van binnen weer spik en span eruit ziet, hebben ze hem ook weer gereanimeerd. Fijne mannen om als collega te hebben. Super vriendelijk voor mij als klant ook.

Ellen uit Deventer

Jong, nieuw en innovatief

Jong en nieuw maar vooral innovatief bedrijf die ook nog eens top werk afleveren. Auto weer z.g.a.n. en heerlijk fris. AANRADER!

Arjan Keijzer uit Capelle aan den IJssel

Voor herhaling vatbaar

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

Anton Bogaarts uit Sprundel

Wij krijgen een 9,4 uit 10 op basis van 99 Google beoordelingen.
Op Facebook krijgen we ook een 9,4! Dank daarvoor!

Trots dat wij voor o.a.
deze bedrijven mogen werken

Nieuws en blogs

Schimmel in de auto?

Last van schimmel in de auto? U bent niet de enige! Deze tijd van het jaar is bijna 50% van onze poetsbeurten een schimmelpakket.

Auto’s poetsen voor van Mossel MG in de RAI

Autopoets Nederland mocht op 3 momenten de MG's oppoetsen zodat ze er het gehele evenement perfect bijstonden.

Onderzoek: Hoe wij denken over mensen met een vuile auto

Het handhaven van een schone auto is een kunst op zich en dat heeft wel degelijk gevolgen..

Mobiele carwash

Lees hier meer over het verhogen van uw het gemak met onze mobiele carwash.

Regio Arnhem/Nijmegen toegevoegd aan werkgebied

Vanaf 1 juli kunt u ons ook vinden in de straal van 30 km rond Arnhem.

Hoe krijg ik vlekken uit mijn auto bekleding?

Benieuwd hoe je de vlekken uit de bekleding van een auto kan krijgen?

Hoe krijg ik het leer van mijn auto weer als nieuw?

Lees hier hoe je zelf het leer van de auto kan aanpakken.