NIEUW: uw auto laten polijsten

Nieuw bij Autopoets Nederland. U kunt nu uw auto ook laten polijsten. Door autopoetsers met +3 jaar ervaring!

Auto laten polijsten

Soms is het ‘normaal’ poetsen van een auto niet voldoende. Ook met een goede dikke wax ziet u dat de lak dof is of heeft de auto krasjes of krassen. Dan moet er toch echt gepolijst worden.

Sinds 1 mei bied Autopoets Nederland het polijsten van uw auto aan. Wij komen bij u uw auto voor de deur polijsten!

Auto laten polijsten

Is de lak van uw auto door de jaren heen dof geworden? Of heeft u lichte krasjes van de carwash, steenslag of is uw auto verkeerd gepolijst? Dan is het tijd voor de polijst service van Autopoets Nederland. Wij komen bij u voor de deur uw auto polijsten. Of een deel hiervan natuurlijk.

Polijsten is eigenlijk niets anders dan de lak door warmte licht vloeibaar laten worden. Door deze behandeling worden kleine krasjes en beschadigingen verwijderd en wordt de lak weer egaal. Een egale lak kan het licht beter reflecteren en hierdoor krijgt de lak zijn glans weer terug. Bij diepere krassen volstaat het polijsten van de lak niet. Wij raden aan om dan een schadeherstelbedrijf te contacteren.

Krasjes verwijderen uit de lak

Heel veel auto’s hebben kleine krasjes. Zelfs uw auto door de wasstraat laten gaan is vaak al voldoende om die krasjes te krijgen. Maar ook een sleutelbos, broekriem of hondenpootjes kunnen krasjes veroorzaken. Steenslag is trouwens ook een veel voorkomende oorzaak van kapotte lak.

Speciaal voor dit soort oppervlakkige schades en krasjes is polijsten dé beste oplossing. Het is een stuk goedkoper dan wanneer u de auto opnieuw zou laten spuiten en het resultaat is hetzelfde: uw auto zal er weer als nieuw uitzien!

Een auto laten polijsten op locatie

Een auto laten polijsten betekent de lak terug te brengen naar een zo hoog mogelijk krasvrij resultaat zonder te spuiten. Als een auto helemaal onder de krassen zit, willen onze klanten vaak auto opnieuw laten spuiten. Maar dit is zoals gezegd niet altijd nodig en scheelt veel geld.

Wij komen de auto op locatie polijsten. Dat betekend bij u voor de deur. Of bij uw werk natuurlijk. Voordat wij kunnen polijsten moeten wij wel de auto reinigen. Dat doen wij middels stoomreiniging.

Voor het polijsten is wel een beetje medewerking van de natuur nodig. Zo mag het niet regenen en mag er liever ook niet 30 graden zonlicht zijn. Wij bespreken met u een geschikt moment.

Auto polijsten prijs

U kunt zelf uw prijs berekenen via ons boekingsformulier. Afhankelijk van wat u wilt laten polijsten op locatie (de gehele auto of slechts een deel).

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.
Motorruimte van uw auto schoonmaken (3)

Motorruimte van uw auto schoonmaken

Het reinigen van de motorruimte van een auto vraagt om veel aandacht.

Auto bekrast: wat kan ik doen?

Zelf uw autolak herstellen? Volg dan de 6 stappen in ons stappenplan voor een krasvrije auto!

Geur uit een auto krijgen

Gelukkig zijn er tal van oplossingen voor het verwijderen van geuren uit uw auto.
Auto goed wassen

Stappenplan: Hoe moet ik mijn auto wassen?

Om u op weg te helpen, hebben wij een stappenplan voor u opgesteld.

Hoe krijg ik hars van mijn auto?

Helaas is hars hardnekkig en niet zo snel te verwijderen. Maar hoe dan wel?!