Dagelijks poetsen
wij +30 auto’s.

Autopoetsbedrijf Zoetermeer

Ook in Zoetermeer en omgeving uw auto of wagenpark ecologisch gepoetst middels stoomreiniging. Op locatie. Dus bij u thuis of op uw werk.

Bereken uw prijs

Bepaal zelf uw prijs via ons formulier. Geen verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

Betaal altijd achteraf

U betaalt pas als u helemaal tevreden bent. Achteraf. Per pin, zakelijk via factuur.

Poetsen voor uw deur

Wij poetsen uw auto voor uw deur. Of dat nu bij uw woning of op uw werk is.

Ecologisch auto poetsen

Per poetsbeurt verbruiken wij maximaal 3 liter water. Erg ecologisch poetsen dus.

Auto laten poetsen Zoetermeer

U auto of wagenpark ecologisch gepoetst middels stoomreiniging. Op locatie, dus bij u thuis of op uw werk.

Uw auto laten poetsen in Zoetermeer en omgeving? Dat doen wij! Autopoets Nederland regelt dat uw auto wordt gepoetst. Ook in Zoetermeer kunt u uw auto laten poetsen. Wij poetsen uw auto, bestelwagen/bus of caravan/kamper zonder voorrijkosten bij u thuis of op de zaak.

Is uw auto toe aan een autopoetsbeurt? Heeft er bijvoorbeeld iemand in uw auto gekotst of wordt de autolak doffer? Wij zorgen er voor dat de binnen- en buitenkant van de auto weer als nieuw wordt. En het mooie: u hoeft niet direct de gehele auto te laten poetsen. U kiest op onze website wat u wilt dat wij voor uw auto doen.

Opties bij Autopoetsbedrijf Zoetermeer

Zo kiest u bij Autopoetsbedrijf Zoetermeer bijvoorbeeld voor:

  • De binnen- en buitenkant van uw auto laten poetsen
  • De binnenkant (interieur) van uw auto laten poetsen
  • De buitenkant (exterieur) van uw auto laten poetsen

Alle drie de soorten poetsbeurten zijn uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan langere poetstijden, dieptereiniging (shamporellen), leerbehandeling etc. Hierdoor betaalt u niet voor opties en diensten die u niet nodig heeft.

Uw auto laten poetsen op locatie (in Zoetermeer)

Wij komen de auto bij u thuis poetsen, of als dat beter uitkomt, op het werk of een andere locatie. U bepaalt waar wij de auto komen poetsen middels stoomreiniging. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er binnen 50 meter een stroompunt is én dat er werkruimte om de auto heen is zodat wij de auto kunnen poetsen.

U ziet het: bij ons kunt u terecht als u een autopoetser Zoetermeer zoekt. Bekijk onze prijzen of maak direct een afspraak.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag

Wij kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn. Daarom treft u hieronder de meest gestelde vragen aan. Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan eens bij de FAQ.

Autopoetsen door Autopoets Nederland in Zoetermeer omvat het laten reinigen van zowel de binnen- als buitenkant van uw auto door middel van ecologisch verantwoorde stoomreiniging. Dit doen wij bij u thuis of op uw werk. 

Uw auto in Zoetermeer laten poetsen door Autopoets Nederland kan gedaan worden bij u thuis of op het werk. Door ons formulier in te vullen is het mogelijk om de prijs te berekenen en een afspraak te maken. Tijdens de poetsbeurt hebben wij alleen stroom (230 volt, normale aansluiting) nodig.

Hoe lang een poetsbeurt in Zoetermeer duurt hangt af van het gekozen pakket en het type auto dat u heeft. Stel zelf een poetsbeurt samen via onze website om de duur van de poetsbeurt van uw auto te achterhalen. 

Hoe vaak een auto gepoetst moet worden in Zoetermeer hangt hoofdzakelijk af van de mate waarin u uw auto gebruikt. Voor het behoud van de kwaliteit van uw interieur en exterieur raden we u aan (bij dagelijks gebruik) om uw auto eenmaal per week te wassen en per 1 à 2 maanden te laten poetsen.

Door na het poetsen van uw auto in Zoetermeer regelmatig een waxlaag aan te laten brengen verlengt u de levensduur van de autolak. Een waxlaag beschermt de autolak tegen vocht, UV-straling en vuil.

Autopoetsen op straat is niet verboden in Zoetermeer, maar wel aan een aantal regels onderhevig. Overmatig shampoogebruik is bijvoorbeeld verboden. Bij Autopoets Nederland maken we daarom gebruik van ecologisch verantwoorde stoomreiniging.

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.
Hoe krijg je vlekken uit je bekleding-min

Hoe krijg je vlekken uit je autobekleding?

In dit artikel delen we een stappenplan om eenvoudig vlekken uit autobekleding te verwijderen!

NIEUW: uw auto laten polijsten

Ervaren autopoetsers die uw auto komen polijsten op locatie. Wij doen het!

Auto interieur laten reinigen

Uw auto interieur laten reinigen? Autopoets Nederland doet dit bij u op locatie.
Hoe krijg je vlekken uit je bekleding-min

Hoe krijg je vlekken uit je autobekleding?

In dit artikel delen we een stappenplan om eenvoudig vlekken uit autobekleding te verwijderen!

NIEUW: uw auto laten polijsten

Ervaren autopoetsers die uw auto komen polijsten op locatie. Wij doen het!