Zakelijk abonnement

Sluit hier een zakelijk abonnement af en laat uw auto met regelmaat poetsen.

Poets abonnement informatie

Wilt u vaker dan één maal een mooie, gepoetste auto? Dat kan Autopoets Nederland voor u regelen. Wij hebben daarvoor ons zakelijk poets abonnement.

Vaker zakelijk auto’s door ons laten poetsen? Bepaal zelf de voorwaarden en de kortingen met ons zakelijke poets abonnement.

Oplopende kortingen

Standaard rekenen wij de prijzen die u op onze homepage kunt vinden. Deze prijzen zijn incl. 21% BTW en voorrijkosten. Bovenop die prijs krijgt u de korting welke u kunt vinden in dit formulier. Facturatie geschied achteraf per maand.

Profiteer van oplopende kortingen. U krijgt tot wel 20% korting op de reguliere tarieven die wij hanteren! Hoe regelmatiger wij bij u komen poetsen, hoe meer korting u krijgt.

Alleen een contract als u dat wilt

Nóg een voordeel van ons abonnement; wij hanteren géén opzegtermijn. Dat betekend dat u na of voor elke poetsbeurt kunt aangeven dat u uw abonnement wilt beëindigen.

Let op, om het verkeerd gebruik van een abonnement te voorkomen is een abonnement afsluiten en direct na de eerste poetsbeurt opzeggen niet mogelijk. Wij geven u voordeel en verwachten daarvoor fair-use.

Altijd dezelfde poetser?

Aan u de keuze, wilt u de volgende keer dezelfde autopoetser? Dan regelen wij dat voor u. Liever een andere, geef dat gerust aan. Dan zorgen wij er voor dat er de volgende keer een andere autopoetser voor uw deur staat.

Ook tijdens vakanties van uw vaste autopoetser kan uw auto gepoetst worden. Op dat moment werken wij wel met een vervangende autopoetser.

Vragen of opmerkingen

Hieronder kunt u uw abonnement aanvragen. Liever eerst contact? gebruik dan info@autopoetsnederland.nl of bel met 085 – 130 25 64 voor geheel vrijblijvend advies.

Poets abonnement regelen

Regel hier direct en eenvoudig uw poets abonnement. Vragen? Bel dan gerust 085 – 130 25 64.

Standaard rekenen wij de prijzen die u op onze homepage kunt vinden. Deze prijzen zijn incl. 21% BTW en voorrijkosten. Bovenop die prijs krijgt u de korting welke u kunt vinden in dit formulier. Facturatie geschied achteraf per maand.

  • Wanneer u een abonnement aanvraagt door op onderstaande knop te klikken, nemen wij contact met u op om uw abonnement te bespreken.

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.
Motorruimte van uw auto schoonmaken (3)

Motorruimte van uw auto schoonmaken

Het reinigen van de motorruimte van een auto vraagt om veel aandacht.

Auto bekrast: wat kan ik doen?

Zelf uw autolak herstellen? Volg dan de 6 stappen in ons stappenplan voor een krasvrije auto!

Geur uit een auto krijgen

Gelukkig zijn er tal van oplossingen voor het verwijderen van geuren uit uw auto.
Auto goed wassen

Stappenplan: Hoe moet ik mijn auto wassen?

Om u op weg te helpen, hebben wij een stappenplan voor u opgesteld.

Hoe krijg ik hars van mijn auto?

Helaas is hars hardnekkig en niet zo snel te verwijderen. Maar hoe dan wel?!