Zakelijk abonnement

Sluit hier een zakelijk abonnement af en laat uw auto met regelmaat poetsen.

Poets abonnement informatie

Wilt u vaker dan één keer een mooie, gepoetste auto? Dat kan Autopoets Nederland voor u regelen. Wij hebben daarvoor ons zakelijk poets abonnement.

Vaker zakelijk auto’s door ons laten poetsen? Bepaal zelf de voorwaarden en de kortingen met ons zakelijke poets abonnement.

Oplopende kortingen

Standaard rekenen wij de prijzen die u op onze homepage kunt vinden. Deze prijzen zijn incl. 21% BTW en voorrijkosten. Bovenop die prijs krijgt u de korting welke u kunt vinden in dit formulier. Facturatie geschied achteraf per maand.

Profiteer van oplopende kortingen. U krijgt tot wel 15% korting op de reguliere tarieven die wij hanteren! Hoe regelmatiger wij bij u komen poetsen, hoe meer korting u krijgt.

Alleen een contract als u dat wilt

Nóg een voordeel van ons abonnement; wij hanteren géén opzegtermijn. Dat betekend dat u na of voor elke poetsbeurt kunt aangeven dat u uw abonnement wilt beëindigen.

Let op, om het verkeerd gebruik van een abonnement te voorkomen is een abonnement afsluiten en direct na de eerste poetsbeurt opzeggen niet mogelijk. Wij geven u voordeel en verwachten daarvoor fair-use.

Altijd dezelfde poetser?

Aan u de keuze, wilt u de volgende keer dezelfde autopoetser? Dan regelen wij dat voor u. Liever een andere, geef dat gerust aan. Dan zorgen wij er voor dat er de volgende keer een andere autopoetser voor uw deur staat.

Ook tijdens vakanties van uw vaste autopoetser kan uw auto gepoetst worden. Op dat moment werken wij wel met een vervangende autopoetser.

Vragen of opmerkingen

Hieronder kunt u uw abonnement aanvragen. Liever eerst contact? gebruik dan info@autopoetsnederland.nl of bel met 085 – 130 25 64 voor geheel vrijblijvend advies.

Poets abonnement regelen

Regel hier direct en eenvoudig uw poets abonnement.
Vragen? Bel dan gerust 085 – 130 25 64.

Standaard rekenen wij de prijzen die u op onze homepage kunt vinden. Deze prijzen zijn incl. 21% BTW en voorrijkosten. Bovenop die prijs krijgt u de korting welke u kunt vinden in dit formulier. Facturatie geschied achteraf per maand.

  • Wanneer u een abonnement aanvraagt door op onderstaande knop te klikken, nemen wij contact met u op om uw abonnement te bespreken.

Klanten over ons

Vele tevreden klanten gingen u voor. Enkele referenties treft u hier. Bekijk ook gerust meer referenties.

De auto’s zijn uitstekend schoongemaakt

Ruano heeft de auto’s uitstekend schoongemaakt! Ik zag hem alleen maar heel hard ook doorwerken. Volgende keer zal ik naar hem vragen.

Juan Sans Prieto

Bussum

Zeker voor herhaling vatbaar

Voor het eerst een dieptereiniging laten doen van de binnenkant van onze auto en dik tevreden! De stoelen leken weer als nieuw heel blij mee! Zeker voor herhaling vatbaar mocht het weer eens nodig zijn. En een gezellige vriendelijke jongeman die bij ons langs kwam Top!

Samantha

Delft

Echt vakwerk van Eddy en Lucca

Naast dat de auto van binnen weer spik en span eruit ziet, hebben ze hem ook weer gereanimeerd. Fijne mannen om als collega te hebben. Super vriendelijk voor mij als klant ook.

Ellen

Deventer

De auto lijkt wel nieuw!

We zijn heel blij met het resultaat van de cleaning. Eddy heeft het echt supergoed gedaan! De auto lijkt wel nieuw!

Derksen Stukadoors

Heteren

Zeer tevreden over het geleverde werk

Wij waren niet aanwezig tijdens de poetsbeurt maar zijn zeer tevreden over het geleverde werk! Bedankt.

Ed Kreuning

Nigtevecht

Autopoetser staat achter zijn werk

Ben zeer te vrede, de autopoetser staat met recht achter zijn werk. Nog bedankt, groet giovanni

Giovanni der Kinderen

Haarlem

Erg tevreden

Erg tevreden. Zal het iedereen aanraden!

Tamara van Doesburg

Koudekerk aan den Rijn

Super werk geleverd!

Super werk geleverd! Mijn BMW had echt wel even een interieur reiniging nodig, leek wel alsof die van de dealer kwam zo schoon was die weer!

Davy van Kesteren

Houten

Een aanrader!

Perfect schone auto gekregen. Ondanks alle hondenharen heeft Dennis mijn auto ontzettend schoon gekregen. Goede afspraak en prachtig op tijd. Een aanrader!

Sonia Rijnsdorp

Abcoude

Goed werk geleverd

Auto is van binnen en van buiten weer super-schoon! En hij ruikt ook weer lekker fris, na drie hondenhok-op-wielen te zijn geweest… Goed werk geleverd, dank je wel!

Angelique Niehorster

Hendrik Ido Ambacht

Geweldig werk geleverd

Autopoetser Dennis heeft geweldig werk geleverd! Onze hond had flink overgegeven op de achterbank en vloer. En nu ruikt de auto weer fris en de grond is helemaal schoon. Een echte aanrader in dit soort situaties.
Eens, het is best wel prijzig, maar zeker waard.

Rob van der Meer

Leiderdorp

Kom snel weer terug

Netjes gebeld van tevoren en mooi op tijd! Auto is weer als nieuw zo schoon. Vriendelijke medewerker. Kom snel weer terug.

Marije Berkhout

Hilversum

Voor herhaling vatbaar.

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

Anton Bogaarts

Sprundel

Dank !!

Er kwamen vriendelijke, accentloos sprekende, Nederlandse mannen die zeer klantvriendelijk waren om mijn auto schoon te maken. Ze hebben vervolgens super werk geleverd. Ook aan de telefoon zeer plezierig en oplossingsgericht. Dank !!

Duco Kanij

Voorburg

Ik zeg AANRADER!

Super blij, de auto lijkt wel nieuw. En een vriendelijke knul. Service aan huis ideaal. Ik zeg AANRADER!

Trudy Duits van der Steen

Hellevoetsluis

Zeker aanbevelen

Tevreden met de poetsbeurt, zeker de binnenkant is goed gereinigd en hij ruikt weer als nieuw. De “poetser” was een zeer vriendelijke jongeman die goed werk heeft geleverd. Tevreden klant dus en ik zal het bedrijf zeker aanbevelen.

René Witjes

Halsteren

Zeer professioneel

Zeer professioneel. Meer dan tevreden.

Dennis Tijsmans

Den Haag

Jong, nieuw en innovatief

Jong en nieuw maar vooral innovatief bedrijf die ook nog eens top werk afleveren. Auto weer z.g.a.n. en heerlijk fris. AANRADER!

Arjan Keijzer

Capelle aan den IJssel

Toch liever zelf doen?

Liever zelf poetsen? Maar dan wel met professionele middelen? Wij verkopen poetsmiddel, machines en accessoires waarmee wij zelf ook poetsen.

Nieuws en blogs

Benieuwd naar meer informatie over autopoetsen, mogelijkheden en/of ons bedrijf? Lees hier ons laatste nieuws.

Autopoets Nederland sponsort Mels Boogaard

Met grote trots mogen wij sponsor zijn van kickbokser Mels Boogaard!

Auto laten waxen

Het laten waxen van uw auto heeft veel voordelen, wij komen uw auto waxen bij u thuis

Auto reinigen op locatie

Uw auto bij ons laten reinigen op locatie, wat we allemaal met uw auto kunnen doen!

Auto interieur reinigen op locatie

De interieur van uw auto is toe aan een poetsbeurt, lees hier wat wij u kunnen bieden.

Autoreiniging laten uitvoeren

Uw auto laten reinigen op locatie, dit is hoe we te werk gaan.
Profiteer tot 1 januari 2023 van onze Winter deal met kortingscode WINTER22 en krijg 10% korting op uw poetsbeurt bij een minimaal pakket van €150 euro.
This is default text for notification bar