Dank voor uw betaling!

Nogmaals dank voor uw betaling. Hieronder treft u diverse nazorg informatie en een leuke kleurplaat (voor bijv. uw kinderen).

Nazorg informatie

Als het goed is heeft mijn collega u tevreden achtergelaten met een gepoetste auto. Autopoets Nederland wenst u veel plezier met uw gepoetste auto!

Vlekverwijdering bekleding / dieptereiniging uitgevoerd?

Wij hebben voor u een dieptereiniging uitgevoerd. Het kan zijn dat de bekleding nog een aantal dagen vochtig blijft.

Hoe vuiler de bekleding was, des te meer stoom wij hebben moeten gebruiken voor de reiniging. Dit trekt vanzelf weg, maar het is raadzaam om een raam op een kier open te laten staan (tijdens het rijden). Doe dit echter alleen als het buiten droog is en u er zeker van bent dat het in de auto vochtiger is als daar buiten.

Het richten van uw verwarming op de bekleding is ook een mogelijkheid tot het versnellen van het droogproces.

Service informatie: In 98% van de gevallen volstaat één behandeling. Soms moet deze dieptereiniging echter herhaald worden om een blijvend effect te bewerkstellingen. U ziet dan namelijk na verloop van tijd de vlekken weer terugkomen. Wanneer een tweede dieptereiniging toch nodig is vragen wij u u een nieuwe reservering doen. U krijgt in dat geval 20% korting op deze tweede dieptereiniging.

TIP: Wilt u snel weer rijden? Leg dan tijdens de rit een vuilniszak op uw bekleding.

Geurbehandeling uitgevoerd

Als wij bij u een geurbehandeling hebben uitgevoerd dient de auto minimaal 2 uur compleet gesloten te blijven. Alleen dan kan de behandeling het gewenste effect bereiken. Langer dan 2 uur is uiteraard alleen maar beter.

Service informatie: Soms moet deze behandeling herhaald worden om een blijvend effect te bewerkstellingen. In 95% van de gevallen volstaat één behandeling.

Wanneer de ongewenste geur toch weer terugkomt heeft dit doorgaan twee mogelijke oorzaken: óf de bron van de geur is niet (volledig) verwijderd, óf de auto is te snel opengemaakt na de toegepaste geurbehandeling. Wanneer een nare geur toch weer terugkeert kunt u een nieuwe reservering doen. U krijgt in dat geval 20% korting om de tweede geurbehandeling.

Garanties

Op de resultaten van onze werkzaamheden op korte of langere termijn zit geen garantie.  Het is helaas niet mogelijk om voor natuurlijke processen en/of onderliggende staat van een object garanties af te geven.

Dit geldt natuurlijk niet als duidelijk verzuim of een fout van ons ten grondslag ligt. Dan kunt u voor garantie contact met ons opnemen.

Klanten over ons

Klanten over ons

Echt vakwerk

Naast dat de auto van binnen weer spik en span eruit ziet, hebben ze hem ook weer gereanimeerd. Fijne mannen om als collega te hebben. Super vriendelijk voor mij als klant ook.

Ellen uit Deventer

Jong, nieuw en innovatief

Jong en nieuw maar vooral innovatief bedrijf die ook nog eens top werk afleveren. Auto weer z.g.a.n. en heerlijk fris. AANRADER!

Arjan Keijzer uit Capelle aan den IJssel

Voor herhaling vatbaar

8 maart j.l. is onze Hyundai aan de binnenkant helemaal gereinigd. De poetser belde van te voor en was keurig op tijd en werkte heel precies. We hebben nog nooit sinds de aanschaf zo’n schone auto gehad. En voor een hele schappelijke prijs. Voor herhaling vatbaar.

Anton Bogaarts uit Sprundel

Wij krijgen een 9,4 uit 10 op basis van 125 echte Google beoordelingen.
Op Facebook krijgen we ook een 9,4! Dank daarvoor!

Trots dat wij voor o.a.
deze bedrijven mogen werken

Nieuws en blogs

Schimmel in de auto?

Last van schimmel in de auto? U bent niet de enige! Deze tijd van het jaar is bijna 50% van onze poetsbeurten een schimmelpakket.

Auto’s poetsen voor van Mossel MG in de RAI

Autopoets Nederland mocht op 3 momenten de MG's oppoetsen zodat ze er het gehele evenement perfect bijstonden.

Onderzoek: Hoe wij denken over mensen met een vuile auto

Het handhaven van een schone auto is een kunst op zich en dat heeft wel degelijk gevolgen..

Mobiele carwash

Lees hier meer over het verhogen van uw het gemak met onze mobiele carwash.

Regio Arnhem/Nijmegen toegevoegd aan werkgebied

Vanaf 1 juli kunt u ons ook vinden in de straal van 30 km rond Arnhem.

Hoe krijg ik vlekken uit mijn auto bekleding?

Benieuwd hoe je de vlekken uit de bekleding van een auto kan krijgen?

Hoe krijg ik het leer van mijn auto weer als nieuw?

Lees hier hoe je zelf het leer van de auto kan aanpakken.